Tag et sabbatår i Spanien med sol, strand og hygge

hvor du arbejder trygt i en dansk virksomhed sammen med 20 skønne, jævnaldrende kolleger.

 

Er kundeservice noget for dig?

Kunne du tænke dig at lære en masse om god service og have en dagligdag, hvor ingen dage er ens?

Hos TopCall i Malaga er humøret højt, vejret godt og stranden tæt på. Når vi ikke nyder solskinnet, restauranterne, den internationale stemning og de gode shoppingmuligheder, arbejder vi professionelt med telefonpasning og kundeservice for vores mange forskellige danske kunder. Over telefonen, på mail og i chatbeskeder. Vi er kendte for vores glade stemmer og vores vilje til at gøre vores bedste, hver gang vi servicerer en kunde. Det vil vi gerne lære dig.  

Det eneste, vi forventer, er, at du er vild med at tale i telefon og samtidig pligtopfyldende og serviceminded af natur. Mere skal der ikke til. Vi lærer dig resten.

Din spændende, alsidige hverdag i TopCall  

Du taler i telefon det meste af din arbejdsdag. Med mindre du holder pauser eller spiser frokost sammen med dine supersøde og imødekommende kolleger. Du besvarer opkald med din glade stemme på vores mange forskellige kunders vegne. Du tager imod beskeder, booker aftaler i vores kunders kalendere, besvarer deres spørgsmål og chatter med besøgende på forskellige websites.

Hvert opkald eller opgave er forskellig, fordi de kommer fra personer med vidt forskellige behov. Lige fra den unge mand som gerne vil vide mere om den seneste nye Ferrari, til den ældre dame der har behov for at bestille en tid hos en fysioterapeut.  

Det er din opgave at tale med dem og med hjælp fra din grundige oplæring og vores fabelagtige it-system at vide, hvad der kræves i hver enkelt situation. Så du kan løse kundernes individuelle behov på den bedst mulige måde. Hver gang. Det hjælper vi dig med at få styr på.  


Image
Image
 

Vi tilbyder  

Du bliver en del af et professionelt team på 20 medarbejdere, der bemander vores solskinskontor i Malaga og har et tæt samarbejde med vores hovedkontor i Næstved. Vi tilbyder dig en attraktiv løn og mulighed for at lære en masse om kundeservice på den gode måde. Sådan som det foregår i en kvalitetsbevidst vækstvirksomhed, der tager sig ekstra godt af sine kunder og medarbejdere.  

Stillingen er en 1-årig fuldtidsstilling, men vi er helt med på at forlænge perioden, hvis du har lyst til at blive længere.

Emma fortæller om sit job i TopCall


Hvorfor valgte du at arbejde for TopCall i Malaga i dit sabbatår?
"Da jeg var færdig med gymnasiet, havde jeg virkelig brug for et sabbatår. Et år hvor jeg kunne få mit første rigtige fuldtidsjob og slappe af i fritiden i nogle lækre omgivelser. Jeg syntes, at det var lidt utrygt at rejse rundt i verden på egen hånd og samtidig kedeligt at ha’ et almindeligt job i gamle Danmark, hvor det også var mest fornuftigt at blive boende hos mine forældre."


Hvordan synes du så, at det er at bo og arbejde i Malaga?
"Det er endnu bedre, end jeg troede. Der er så skønt i Malaga, og vi har det rigtigt sjovt. Jeg har samtidig lært en masse om at arbejde professionelt i en virksomhed. Og så er det faktisk rigtigt dejligt at prøve at have en hverdag i udlandet på egen hånd. "

Image
Image

Vi sørger for det praktiske  

Det eneste, du skal fokusere på, er at levere et godt stykke arbejde og ellers bare nyde opholdet.  

Vi sørger for:  

  • Grundig oplæring i Malaga  
  • Hjælp til spansk personnummer og oprettelse af bankkonto  
  • Vi vejleder omkring, hvordan du selv kan finde en hyggelig bolig i Malaga, enten for dig selv eller sammen med nogle af dine nye kolleger 
  • De første 14 dage i Malaga indlogerer vi dig på et hostel, sammen med dine nye kolleger
  • Gratis ud- og hjemrejse til/fra Danmark, hvor vi møder dig i lufthavnen og hjælper med det praktiske  
  • Mulighed for at rejse hjem i julen  
  • Udflugter til Marbella, Gibraltar, Nerja, med flere, som vi betaler

Spørgsmål  

Kontakt gerne Kenneth Steen, hvis du har spørgsmål, på telefon 4822 1000.

Ansøgning

Send din ansøgning med CV og billede til Kenneth Steen på job@topcall.dk

Ansøg allerede i dag, da vi gennemfører samtaler løbende.

TopCall – det er os med de glade stemmer  

Vi passer telefoner for mere end 650 danske virksomheder i alle brancher og geografiske områder. Vi sørger for, at deres kundeopkald bliver besvaret på præcis den måde, de ønsker det - hver gang. Vi har en skøn arbejdsplads, hvor vi er imødekommende, hjælpsomme og kvalitetsbevidste både over for vores kunder og hinanden. Vi husker at have det sjovt, samtidig med at vi servicerer vores støt voksende kundegruppe fra vores kontorer i Næstved og solrige Malaga.  

Læs mere på www.topcall.dk


Om Malaga

Malaga er en skøn storby på Spaniens solkyst, hvor man kan leve et aktivt og spændende fritidsliv, uanset om man er til fest og farver, afslapning på hvide sandstrande, hyggelige restaurant- og cafébesøg, kulturelle oplevelser, sportsaktiviteter på land, vand og i bjergene, international eller lokal shopping, etc. Byen har et stærkt internationalt præg med mange unge mennesker i kraft af universitetsmiljøet og de mange udenlandske virksomheder i området.  

Landskabet omkring Malaga byder på fantastiske strande med mulighed for bl.a. vandski, surfing og dykning. Bjergene Sierra Nevada ligger kun halvanden times kørsel fra Malaga, hvor man kan stå på ski i vinterhalvåret.  

Læs mere på www.malaga.dk