Rejs til Sydspanien i dit sabbatår, og få vigtig kundeserviceerfaring til CV’et


arbejde i malagaPå arbejde i TopCall

Har du lyst til at prøve kræfter med et spændende fuldtidsjob i solrige Málaga, inden du skal i gang med en videregående uddannelse?.

Bliv kundeservicemedarbejder hos TopCall i Málaga

Har du lyst til at bo og arbejde i Málaga sammen med en masse andre på din egen alder og samtidig lære, hvordan det er at arbejde i en professionel kundeservicevirksomhed?

TopCall tilbyder professionel telefonpasning for danske virksomheder, og vi søger glade, engagerede medarbejdere til at levere sublime kundeserviceoplevelser fra vores kontor i Málaga. Vi hjælper med alt det praktiske og sørger udførlig oplæring.

Du er altid velkommen til at sende en ansøgning, hvis du gerne vil arbejde på vores kontor i Málaga. Vi behandler ansøgningerne løbende, og kontakter dig hvis vi har en ledig stilling der passer til din profil.


Oplev Málaga

Image

Jeg søgte jobbet, fordi det er et rigtig godt alternativ til at rejse i et helt år. Det er mere trygt, fordi det er et fast job i en dansk virksomhed. Du får hurtigt venner, du kan rejse eller gå ud sammen med og et godt fællesskab. Og så er jobbet både afvekslende og spændende.

Vilde Ellingsen, som lige nu er en del af holdet i Málaga.

TopCall – det er os med de glade stemmer

Hos TopCall er vi danmarksmestre i telefonbetjening og kundeservice. Det vil vi også gerne lære dig.

Efter en grundig træning bliver du en del af TopCalls kerne af receptionister i Málaga, der tager imod opkald på vegne af vores 600 danske kunder. Imødekommende, professionelt og som del af et større team, der hjælper hinanden og hygger sig sammen i fritiden.

Læs mere om TopCall på www.topcall.dk.


Skøn fritid

Vi tilbyder dig:

Et lærerigt job i en travl og positiv atmosfære

Dejligt klima, lækre strande og hyggeligt byliv

Spanskundervisning på international sprogskoleEr du glad og positiv?

For at blive en af de udvalgte skal du som person være udadvendt og imødekommende af natur. Det er vigtigt for os, at du er serviceminded, fordi vi lever af at tage godt og professionelt imod de mange forskellige mennesker, der ringer til os. Derudover har vi brug for, at dit mundtlige og skriftlige dansk er helt i top.

Hjælp, sammenhold og trygge rammer

Vi klæder dig på til at blive dygtig til kundeservice. Du får en grundig oplæring, når du starter, og en masse løbende gode råd og vejledning fra teamlederen i Málaga. Herudover får du nogle søde, hjælpsomme kolleger på din egen alder, som du også kan hygge dig sammen med i fritiden.
Image

Jeg oplever, at man får lov til at udvikle sig og stå på egne ben. Man lærer meget om sig selv og taler med mange forskellige mennesker og virksomheder. Jeg har lært meget af mit ophold i Málaga og kan helt sikkert bruge det til at finde gode jobs i fremtiden.

Julie Jensen, som lige nu er en del af holdet i Málaga.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning til job@topcall.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte René Lillelund Vestergaard på 4822 1000.