Job i

Málaga

Kom og arbejd med os!

Få job som kundeservicemedarbejder hos TopCall i Málaga

Her er din chance for et job i Málaga i Sydspanien. Ikke blot tilbyder vi et spændende job, men vi har også bolig til dig, hvor du bor sammen med 2-3 kollegaer, og vi hjælper dig med alt det praktiske.

TopCall tilbyder professionel telefonpasning for danske virksomheder, og vi søger glade, engagerede medarbejdere til at levere sublime kundeserviceoplevelser fra vores kontor i Málaga.

"Jeg søgte jobbet, fordi det er et rigtig godt alternativ til at rejse i et helt år. Det er mere trygt, fordi det er et fast job i en dansk virksomhed. Du får hurtigt venner, du kan rejse eller gå ud sammen med og et godt fællesskab. Og så er jobbet både afvekslende og spændende."
Vilde Ellingsen, som har været en del af holdet i Málaga
call-center-job-malaga
Image

Byt dansk gråvejr ud, og arbejd hvor solen skinner

Få et spændende job og enestående kollegaer i solrige Málaga – din nye hverdag venter!
Læs mere om jobbet
Image

Del lejlighed med andre på din egen alder

Vi gør overgangen nem – flyt til Málaga stressfrit med vores hjælp.
Læs mere om bolig
Image

Udforsk Málagas uendelige fritidsmuligheder

Sug solskinnet til dig året rundt og oplad dine batterier efter en spændende arbejdsdag.
Læs mere om fritid

Hvad går arbejdet ud på?

Efter en grundig træning bliver du en del af TopCalls team af receptionister i Málaga, der tager imod opkald på vegne af vores 600 danske kunder.
 • Du bliver del af et team, der hjælper hinanden og hygger sig sammen i fritiden.
 • Det kan være alt fra at tage mod besked til at guide kunderne gennem forskellige spørgsmål, de har.
 • Du er bakket op af ikke blot kolleger men også et velfungerende IT-system, der gør dig til en kompetent person, der hjælper mennesker videre.

Arbejd i Málaga

Har du lyst til at bo og arbejde i Maáaga sammen med en masse andre på din egen alder og samtidig lære, hvordan det er at arbejde i en professionel kundeservicevirksomhed?

Så har vi det perfekte job i Málaga til dig.

Vi sørger for bolig og hjælper med alt det praktiske. Og du får selvfølgelig en grundig oplæring.

Du behøver ikke kunne spansk, da vi betjener danske kunder fra Málaga. Til gengæld vil du helt sikkert lære spansk hurtigt, når du er her. Intet er mere effektivt til at lære spansk end at bo og arbejde i Spanien.

Image
  Image
   Image
    Image

     Fritid i Malaga

     Málaga er indbegrebet af sydlandsk charme, og selve byen byder på alt det, du kan forvente af en stor og internationalt orienteret by.

     Kort tur nordpå og du er i de smukke og ofte vilde Andalusiske bjerge, hvor små landsbyer afveksler med store og imponerende udsigter.

     Strandlivet på Costa del Sol er i en klasse for sig, og fra Málaga er der kun 45 minutters kørsel til Marbella og 25 minutter til Fuengirola

     Godt at vide

     Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål.
     "Jeg oplever, at man får lov til at udvikle sig og stå på egne ben. Man lærer meget om sig selv og taler med mange forskellige mennesker og virksomheder. Jeg har lært meget af mit ophold i Málaga og kan helt sikkert bruge det til at finde gode jobs i fremtiden."
     Julie Jensen, som har været en del af holdet i Málaga