Job i Spanien

Her er din chance for et job i Sydspanien - nemlig i Malaga på Costa del Sol. Ikke blot tilbyder vi et spændende job, men vi hjælper dig også med alt det praktiske - for eksempel hjælp til bolig. Vi har næsten altid ledige jobs her i Spanien, og du kan skabe dig en karriere hos os.

Bliv ringet op for at høre mere om jobbet

Vi vil rigtig gerne fortælle dig mere om arbejdet og livet i Málaga som kundeservicemedarbejder hos os. Skriv dit telefonnummer her, og så hører du fra os.  Bliv kundeservicemedarbejder hos TopCall i Málaga

  Har du lyst til at bo og arbejde i Málaga sammen med en masse andre på din egen alder og samtidig lære, hvordan det er at arbejde i en professionel kundeservicevirksomhed?

  Du behøver ikke kunne spansk, da vi betjener danske kunder på telefonen og med Live Chat fra Malaga. Til gengæld vil du helt sikkert lære spansk hurtigt, når du er her. Intet er mere effektivt til at lære spansk end at bo og arbejde i Spanien.

  Arbejde i Sydspanien

  Har du lyst til at bo og arbejde i Malaga sammen med en masse andre på din egen alder og samtidig lære, hvordan det er at arbejde i en professionel kundeservicevirksomhed? Så har vi det perfekte job i Spanien til dig.

  TopCall tilbyder professionel telefonpasning for danske virksomheder, og vi søger glade, engagerede medarbejdere til at levere sublime kundeserviceoplevelser fra vores kontor i Malaga. Vi hjælper med alt det praktiske og sørger selvfølgelig for en grundig oplæring.


  Oplev Málaga

  Image

  Jeg søgte jobbet, fordi det er et rigtig godt alternativ til at rejse i et helt år. Det er mere trygt, fordi det er et fast job i en dansk virksomhed. Du får hurtigt venner, du kan rejse eller gå ud sammen med og et godt fællesskab. Og så er jobbet både afvekslende og spændende.

  Vilde Ellingsen, som har været en del af holdet i Málaga

  Hvad går arbejdet ud på?

  Efter en grundig træning bliver du en del af TopCalls kerne af receptionister i Málaga, der tager imod opkald på vegne af vores 600 danske kunder. Imødekommende, professionelt og som del af et større team, der hjælper hinanden og hygger sig sammen i fritiden.

  Det kan være alt fra at tage mod besked til at guide kunderne gennem forskellige spørgsmål, de har. Du er bakket op af ikke blot kolleger men også et velfungerende IT-system, der gør dig til en kompetent person, der hjælper mennesker videre.

  Sabbatår eller bare nye omgivelser

  For nogle er arbejdet hos os en pause mellem studier, hvor oplevelser, sol og indtjening smelter sammen - for andre er det en direkte karrieremulighed. Vi ønsker også danskere, der allerede er bosatte i Spanien, velkomne på teamet. Hele Solkysten har mange danskere bosat, der ønsker at arbejde i et dansk team, og så er TopCall et oplagt valg. Vi har plads til alle af begge køn.

  Arbejde i Spanien som dansker?

  Som EU-borger har du reelt samme muligheder og rettigheder som en indfødt spanier, når det handler om arbejde og adgang til sundhedsvæsenet. Det er derfor nemt og helt uproblematisk at arbejde i Spanien for os.

  Generelt er prisniveauet samlet set cirka 35% lavere end i Danmark.


  Spændende job i Málaga

  Vi tilbyder dig:

  Et lærerigt job i en travl og positiv atmosfære

  Dejligt klima, lækre strande og hyggeligt byliv

  Spanskundervisning på international sprogskole

  Er du glad og positiv?

  For at blive en af de udvalgte skal du som person være udadvendt og imødekommende af natur. Det er vigtigt for os, at du er serviceminded, fordi vi lever af at tage godt og professionelt imod de mange forskellige mennesker, der ringer til os. Derudover har vi brug for, at dit mundtlige og skriftlige dansk er helt i top.

  Hjælp, sammenhold og trygge rammer

  Vi klæder dig på til at blive dygtig til kundeservice. Du får en grundig oplæring, når du starter, og en masse løbende gode råd og vejledning fra teamlederen i Málaga. Herudover får du nogle søde, hjælpsomme kolleger på din egen alder, som du også kan hygge dig sammen med i fritiden.
  Image

  Jeg oplever, at man får lov til at udvikle sig og stå på egne ben. Man lærer meget om sig selv og taler med mange forskellige mennesker og virksomheder. Jeg har lært meget af mit ophold i Málaga og kan helt sikkert bruge det til at finde gode jobs i fremtiden.

  Julie Jensen, som har været en del af holdet i Málaga

  Malaga

  Malaga er indbegrebet af sydlandsk charme, og selve byen byder på alt det, du kan forvente af en stor og internationalt orienteret by. Kort tur nordpå og du er i de smukke og ofte vilde Andalusiske bjerge, hvor små landsbyer afveksler med store og imponerende udsigter.

  Strandlivet på Costa del Sol er i en klasse for sig, og fra Malaga er der kun 45 minutters kørsel til Marbella og 25 minutter til Fuengirola

  Nemt at komme rundt i Spanien

  Når det kommer til offentlig transport i Spanien, er der ret mange muligheder: fra moderne metroer til højhastighedstog mellem byerne. Spanien har Europas mest omfattende højhastighedsjernbanenet på ca 2.500 km og det udvides konstant. For eksempel kan ruten Barcelona-Madrid køres på mindre end 3 timer mod cirka 8 timer i bil.

  Sundhedsvæsenet

  Som EU-borger har du ret til at modtage den samme type sundhedspleje som en spansk statsborger, uanset hvilket EU-land du kommer fra. Og så snart du har modtaget dit personnummer og skattenummer og er officielt registreret i Spanien, bliver du også berettiget til alle de offentlige sundhedstjenester.

  Spanien er kendt for at have et af de bedste sundhedssystemer i verden. Det offentlige system i Spanien fungerer som et ‘enkeltbetalersystem’ der tilbyder gratis grundlæggende sundhedsydelser til alle, der bidrager til det spanske socialsikringssystem, men der er også mulighed for at vælge private forsikringsmuligheder, hvis du ønsker at udvide din sygesikringsdækning. Dette er som oftest ikke nødvendigt.

  Søge om job i Spanien

  Du er altid velkommen til at sende en ansøgning, hvis du gerne vil arbejde på vores kontor i Málaga. Vi behandler ansøgningerne løbende, og kontakter dig hvis vi har en ledig stilling der passer til din profil.

  Lyder det som noget for dig?

  Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning til job@topcall.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 4822 1000.