Vi søger en ny teamleder til vores kundeservicecenter i Næstved

Vi søger en inspirerende og handlekraftig teamleder med ledelseserfaring fra servicesektoren og en kærlig, fast hånd til at coache og styre vores Næstved-team på 15 unge receptionister. Vi arbejder professionelt med telefonpasning og kundeservice for vores 650 danske kunder og er kendt for vores glade stemmer. Det bliver din opgave at sørge for, at motivationen så vel som kvaliteten er i top, så hver eneste samtale og e-mail bliver super god og lever op til vores kunders forventninger.

Her er dine ansvarsområder:

  • Daglig ledelse og coaching af Næstved-kontorets receptionister
  • Sikre en høj medarbejdertrivsel, produktivitet og -performance
  • Rollemodel i telefonpasning og kundeservice

Send din ansøgning med CV hurtigst muligt til job@topcall.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Kenneth Steen på telefon 4822 1000.

TopCall – det er os med de glade stemmer


 

Oplevelser fra vores kunder

Få tilsendt en kundecase, hvis I har lyst til at læse mere om, hvordan vi håndterer kundeservicen for en af vores mange glade kunder. Inklusive hvordan de oplever ændringerne i deres dagligdag.

Udfyld skemaet nedenfor:

Professionelt hele vejen igennem

”Efter at have samarbejdet med TopCall i flere år må jeg sige, at deres telefonservice fungerer upåklageligt. Mine klienter bliver taget godt imod over telefonen og får fornemmelsen, at TopCalls receptionister er en del af mit firma. De beskeder, jeg modtager, er klare og præcise, så jeg er aldrig i tvivl om, hvad det drejer sig om, når jeg ringer tilbage til en klient.

  • Michael Friis Pedersen, advokat

Se flere kundeudtalelser

TopCalls åbningstider

Mandag til fredag kl. 8 – 18  :  Lørdag kl. 9 – 16  :  Søndag kl. 10 – 16